torstai 5. huhtikuuta 2012

Illan istujaiset

 Viime lauantaina istuttiin iltaa meilla kavereiden kanssa tuttuun tapaan. Tytot oli viikonlopun kotikonnuilla vierailulla mista olin iloinen. Vanha porukka on erkaantunut inhottavasti eri kouluihin ja kaupunkeihin ja kaikkia kavereita tasta syysta.
 Perheen lapsukaiset paitsi vanhimmainen.

Tama paiva on mennyt shoppaillessa ja stressatessa ensi vuoden vuokra jutuista, joita ei tosiaan kiinnostaisi miettia lomaillessa. Kiinteistovalittajamme ovat melkoisia aalioita ja minun pitaisi jotenkin keksia miten maksan koko ensi vuoden vuokran kesakuun ensimmaiseen mennessa. Lottovoittoa siis odotellessa? Nyt suuntaan nauttimaan kauniista saasta ja nakemaan kavereita! Tori suuntaa huomenna Texasiin, vanhukset pohjoiseen ja mina Grand Rapidsiin. Palataan!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä oikein opiskelet siellä englannissa:) ja onko se vähän kuin vaihto-opiskelu vai ihan hait sinne niinkuin kokonaan opiskelemaan jos tajusit:D :)

Melli and Bella kirjoitti...

Bisnes linjalla oon Englannissa ja erikoistun näillä näkymin kansainväliseen bisnekseen ja markkinointiin. Opiskelen ihan täysin siellä, eli en ole vaihto-opiskelijana :) -B