maanantai 9. huhtikuuta 2012

Kuulumisia

 Hieman päivitystä täältä rapakon tapaa. Oon ollu kipeenä tässä muutaman päivän, mutta silti urheena juoksennellu paikasta toiseen. Viikonloppu sujahti ohi hurjan nopeeta. Perjantaina suuntasin poikien kanssa jonkun juniorin kotibileisiin ja en oo koskaan tuntenu itteeni niin vanhaksi kun siellä. Keski-ikä juhlijoilla oli varmaan 14 ja minä soitinkin pian Joshin hakemaan mut pois. Lauantaina pidettiin Joshin ja Sydneyn kanssa pienet illanistujaiset meillä, ja ilta oli oikein onnistunut vaikka itse suuntasinkin unille jo hyvissä ajoin flunssani takia.
 Kuten asiaan kuuluu, "hyvää" ruokaa on tullu taas syötyä ihan liikaa. Joka päivä on taidettu vierailla jonkin sortin ravintolassa, joskus jopa kahdesti päivän aikana. mm äsken käytiin kiinalaisessa sisarusten kanssa ja eilen taco bell maistui.
 Vielä viikko ja muutama päivä lomaa edessä ja sitten takaisin Bournemouthiin. Aika se vaan menee taas ihan liian nopeata kuten aina täällä ollessa. Tori on vieläkin Texasissa, koska eilinen lento peruttiin myrskyjen takia. Illalla suunnataan Joshin kanssa hakemaan neitiä Detroitista. Kamerasta on joko akku loppu tai sitten se on sanonut sopimuksensa irti... Unohdin adapterin kotia joten en pysty edes asiaa tarkistamaan. Toivotaan parasta. Romupokkari on kuitenkin vielä elossa, joten ehkäpä saan joskus otettua kuviakin, kun nämä taitaa olla viime torstailta.

Nyt suuntaan pelaamaan pariksi tunniksi tennistä ja nauttimaan kivasta säästä! Heissulivei!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onko sulla pidennykset näissä kuvissa? :)

Melli and Bella kirjoitti...

Joo on, mutta omat hiukset on ihan yhtä pitkät joten ehkäpä ne on enemmänkin tuuhennukset :) -B