tiistai 3. huhtikuuta 2012

Mittees mie?

Terkkuja Portlandista kaikille ruudun toisella puolella oleville!
Tanaan saat rupesi viimein taalla suosimaan minua ja nautinkin upeasta kelista koko paivan! Aamupaivalla kavin ruokailemassa ja vaihtamassa kuulumisia vanhan ystavan kanssa, ja paivalla houkuttelin laiskat kaverini tenniskentille. Treffasin samalla vanhan tennisvalmentajani kanssa, joka piti minulle tunnin treenit.
Oikein mainio paiva takana, ja koko loma tahan mennessa on ollut ihana. Aika se vaan tuntuu taas menevan aivan liian nopeasti, mutta pitaa yrittaa ottaa kaikki ilo irti. En tieda onko mitaan parempaa kuin taalla olo taas pitkasta aikaa. Rakkaaseen paikkaan on aina ihana palata!
Mitas muuta suunnitelmissa talla viikolla?
Huomenna aion uhrata muutaman tunnin aikaani ja hoitaa alta pari koulujuttua silla valin kun Tori on luennolla. Lindsay tulee illalla tanne suunnittelemaan kanssani polttareita. Keskiviikkona suunnataan tyttojen kanssa tuhlaamaan taman neidin opintotuki, ja illalla menen syomaan ensimmaisen hostperheen kanssa! Torstaina Tori suuntaa Texasiin sulhonsa luokse viikonlopuksi ja vanhemmat lahtevat pohjoiseen. Mina lahden torstaina pariksi paivaksi kavereiden luokse Grand Rapidsiin katsomaan miten lapsukaisten elama siella on lahtenyt kayntiin. Lauantaina ajattelin tulla takaisin Portlandiin ja me suunniteltiinkin Sydneyn ja Joshin kanssa etta jarkataan pienet kemut vanhusten ollessa poissa. Ei sen kummempia?

1 kommentti:

P kirjoitti...

Alin kuva ihana susta! ♥✿♥

Nauti lomastasi! ♥ღ ♥ღ ♥