perjantai 7. lokakuuta 2011

Primark ostoksia

Nää samaiset ihanuudet mulla onkin Suomessa odottelemassa mua beigeinä, ja ne palveli mainiosti mua lakkiaisissa. Jirka toi vaaleat mulle viime keväänä ja niillä taisi olla hintaa sillon £10, ja olivat jos sillonkin alennuksessa(alunperin £14). Nyt hintaa oli enää £3, joten nappasin tottakai tummanruskeat itselleni. Jalassa nämä on kuin unelmat!
Marjapuuro paita. Hintaa taisi olla £10.
Tämä mekko onkin jo vilahdellut täällä ja on ollut käytössä jo kahteen otteeseen. Palkitsin tällä itseni ekana päivänä, enkä edes nyrpistellyt £15 hinnalle, joka Primarkin tuotteeksi ei ole kovin edullinen.
Tänne pakatessani päätin olla tosi fiksu ja olla ottamatta oikeastaan mitään lättäpohjakenkiä mukaan, joten nämä oli pakko-ostos, tosin erittäin toimiva sellainen. 3£. Tosin näitä prikulleen samoja tossuja vilahtelee täällä joka 5min tyttöjen jalassa.
Toiset tohvelit £2.
Suoristusrauta ja hiustenkuivaaja Wilkinsonista, toisin kuin kaikki muu. Kuivaaja taisi olla £6 ja suoristin n.£10. Ei paha, ei paha.
Vihreät samettishortsit £10.
Sinisen vyön ostin sinisen mekon kaveriksi ja vaikka hintaa oli £2, sain sen jostain syystä punnalla. Ruskea vyö tuli shortsien matkassa.
Eilisen ostosreissun tärkein hankinta oli mulle lenkkarit salia varten, koska tämä idiootti jätti omansa Suomeen(MIKSI???). Pirkka-Isa ei lenkkareistakaan maksa maltaita, joten Primarkista nämäkin hintaan £3. Toimivat erittäin hyvin! Paremmat tossukkani tuon sitten joulun jälkeen tänne Suomesta.
Parit urheilutopit £1 kipale ja salipöksyt £5.
Pari ihanaa hattua. Mustan ostin ekana päivänä ja ruskean eilen. £6 molemmat, joka on kuitenkin edullinen H&M 12€ verratuna.
 Laukku jonka meinasin ostaa jo ekana päivänä, jolloin hintaa oli £8. Onneksi odottelin kuitenkin sillä eilen sain sen vain £4. Ihana sininen!

Ei kommentteja: