lauantai 1. lokakuuta 2011

Ämpärillisiä

Kävin tänään viimein lääkärissä, ja mulla on yllättäen taas angiina. Lääkäri suositteli mulle kovasti nielurisojen pois leikkaamista piakkoin, mutta mulla ei vaan nyt oon aikaa ottaa viikkoa lomaa niiden paranteluun, joten pysykööt sitten siellä. Viime yö meni istuessa suihkussa about 4h koska suihku tuntui olevan ainut paikka jossa en tuntenut tekeväni hidasta kuolemaa. Kurkkuun, korviin ja päähän koski järkyttävän paljon ja kuumettakin oli. Tästä syystä istun perjantai-iltana yksin kotona, enkä ole kämppisteni kanssa juhlimassa. On itseasiassa ihan kiva olla ihan omassa rauhassa pieni hetki.

Kurkkukivustani ja kuumeilustani huolimatta eksyin eilen kavereiden kanssa Kukuihin ämpäreille. En viipynyt kuitenkaan muutamaa tuntia pitempään koska olo oli melkoisen hirveä, mutta hauskaa oli kyllä siihen asti. Paikalla oli Spencer Matthews, joka on Brittien Hills/The City/Laguna Beach tyyppisestä sarjasta Made in Chelsea. Tytöt oli kaverista ihan innoissaan, mutta itse en pahemmin osannut intoilla kun en tiennyt kuka koko heppu oli. Tässäpä pari kuvaakin joista 2 ensimmäistä on lainattu täältä
 Olihan se ihan komia :)
Nyt unille ja huomenna ohjelmassa ainakin ekaluokkalaisille suunnatut messut josta suunnittelen hakevani paljon ilmaiskamaa. Myös kolmas päivä putkeen rannallakin houkuttelisi. Jep, täällä on huomiseksikin luvattu +25!

2 kommenttia:

P kirjoitti...

Pidä huolta terveydestäsi ja itsestäsi! :)

Lepoa on oltava riittävästi ...

Jos raataa kuin hullu, voi olla kolmekymppisenä "kaput" ...

Muistakaa tämä! :)

P kirjoitti...

Kun aloin syödä kalaöljy-kapseleita (islantilaisia), niin olen pysynyt terveenä.

D-vitamiinin puute voi aiheuttaa muun muassa väsymystä ja infektioherkkyyttä.

Otan 4 kpl/pv, kun kesä on ohi ... :)