keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Näillä mennään

En itse ole suurimpia syksyfaneja tai oikeastaan rakastan niin paljon kesää, että kaikki muut vuodenajat ovat saaneet mielessäni ainakin hieman inhottavan leiman. No kuitenkin, yritän parhaani mukaan löytää positiivisia puolia ei niin mieluisista asioista. Syksyn parhautta itselleni ovat aurinkoiset päivät, jolloin syksyn väriloisto pääsee oikeuksiinsa ja kotona vietetyt rauhaisat illat kun sade ropisee ikkunaan. 

Jos mennään pinnallisemmalla tasolle, niin syksyn parasta antia on uuden vuodenajan "sallimat" hankinnat. Olen pyörinyt keskustassa tosi vähän ja tehnyt vain muutaman oikeasti (ainakin melkein oikeasti) tarpeellisen ostoksen. Viimeisimpänä hankin aivan ihanat kengät, jotka tulee tässä!

Photobucket
Photobucket
Kengät on hankittu Biancosta, kuten moni voi ehkä kuvasta päätellä :P Lesti sopii omaan jalkaani kuin nakutettu ja noilla menee vaikka pitkän päivän töissä! Ja itse en ole edes järin tottunut käpsyttelemään koroilla... Kengät ovat mielestäni vielä tosi monikäyttöiset, menee kivasti erilaisten alaosien kanssa housuista hameisiin. Mitkä ovat teidän mielestänne syksyn kuumimmat trendit jalkinerintamalla?

1 kommentti:

P kirjoitti...

Ihanat on! :)