lauantai 8. lokakuuta 2011

Huomenta ja päevää!

Oon pitkästä aikaa käymässä kotona Kuopiossa. Ihanaa! <3 Viime kerrasta taitaa olla vierähtänyt melkein kaksi kuukautta ja ikävä tänne jo olikin. Viikonloppu noudattaa hyvin normaalia Kuopio-kaavaa. Perhettä, isovanhempia ja ystäviä. Tällä kertaa pysyttelemme ystävien kanssa poissa kuppiloista. Eli vedetään collarit jalkaan ja vietetään rauhallista iltaa. Erittäin tervetullutta sanon minä! :>


Kesällä tuli viipoteltua menemään melkoisen säännöllisesti ja edelleen tuntuu, ettei juhlat vaan meinaa loppua. Torstainakin vietettiin yhtä Jyväskylän suurinta opiskelijarientoa, Kauppakadun approa. Siitä ehkä lisää myöhemmin. Mutta nyt tähän jo aikaisemmin lupailemiani kuvia viime viikonlopun tupareista. Ja olipa vaan pirskeet! Noin 70 neliön kolmioon mahdutettiin muutamaa ihmistä vaille 60 vierasta :D Fiilis oli melkoinen ja kyllähän siinä yksi jos toinenkin intoutui aikamoiseen iloitteluun. Kiitos pojille yksistä kovimmista tupareista koskaan!

Photobucket
Kaksi illan isännistä ja yksi savolainen.

Photobucket
Photobucket
Yritettiin näyttää vaihteeksi totutun ryönäisen sijaan jopa siisteiltä. Illan pukukoodina naisilla oli coctailmekko ja oli oikeasti mukava laittaa pitkästä aikaa jotain juhlavampaa niskaan.

Photobucket
Jotta meno ei menisi liian sivistyneeksi niin loppuun kuva, joka on enemmän totuudenmukainen! :D 


Ihanaa viikonloppua kaikille ja nautinnoksi vielä "seksikäs" video.

1 kommentti:

P kirjoitti...

Taitaisi Kirpulla olla vientiä ... :)