lauantai 11. kesäkuuta 2011

Ylppärilahjuksia

En ollut toivonut yo-lahjaksi oikeastaan mitään, sillä havittelin rahaa tositarkoituksella. En nimittäin tarvitse astioita, tai vastaavaa jos nyt suuntaan Englantiin syksyllä, enkä ole koskaan ollut kovinkaan koruihmisiä. Onnekseni lahjasaaliini olikin suurimmaksi osaksi rahapainoitteista. Sain kuitenkin rahan lisäksi muutamia oikein ihania lahjoja.
149
OBH Nordica artist kiharrin ystäviltäni. Eilen testailinkin tätä ekaa kertaa, ja toimii mainiosti. Tosin harmikseni onnistuin polttamaan tällä reiteeni oikein mehevän jäljen, joka on nyt erittäin kipeä.
148
Nikon Coolpix S3000 kamera, joka tosin ei ollut ylppärilahja. Tämän voitin samaisena päivänä Passion Clubin ja Real Albert Promotionin järkkäämästä valokuvauskilpailusta. Kiitokset pojille, joista ottamalla kuvallani tämän voitin. Pokkari tuli enemmänkin kuin tarpeeseen, sillä jenkeistä ostamani Canoni päätti kuolla lopullisesti viikkoa aikaisemmin.  
147
146
Marilynboxi ja sydäntaulu äidiltä. Nämä nähdessäni vuodatin suuren määrän kyyneliä yöllä.
145
144
Upea siipisormus ja ihana kortti ystäväni äidiltä. Tämmöiset ajatuksella hankitut ja tehdyt lahjat on mun mieleen.
143
142
Jet Set Accent kello tädiltä. Uuden kellon hankkiminen olikin ollut mielessä jo jonkin aikaa, joten tästä ilahduin.
141
Vanhat joukkuekaverini olivat väsänneet minulle ihanan kuva-albumin, josta löytyi jopa 10vuoden takaisia telinevoimistelukuviani, jolle nauroin mahakippurassa. Tässä taas näkee miten lahjojen hinnalla ei tosiaan ole väliä, vaan ajatus ratkaisee.
129
Liljoja, lemppari kukkiani.
140
Yo-maljakko ja yo-kuoharilasi.
138
Ainokaiset astiat. Molemmat osuvasti muumisarjaa, vaikka eri tahoilta tulivatkin. Eipähän tarvitse sitten shottilasin kokoelmastani syödä ja juoda loppu ikääni.
137
Kirkas mariskooli ystäväpariskunnalta. Mariskooleja mulla onkin jo ennestään, joten tämä oli kanssa erittäin mieluinen. +Ihana taulu ystävältäni.
128
001
Espritin kauniin yksinkertainen kaulakoru, johon aion vielä hankkia jonkun charmin.

Siinäpä niitä oli. Nyt syöksyn suihkun kautta jälleen 12h tunnin yövuoroon, josta en tosiaan ole innostunut eilisen hirveän yövuoron jälkeen. Voimia etsitään...

Ei kommentteja: