perjantai 3. kesäkuuta 2011

Lahkeet veks!

Nyt olen vihdoinkin saanut kuvat siirrettyä kamerasta koneelle. Sisältöä löytyy yli kahden viikon ajalta ja joitakin tulen tännekin laittamaan. Muutto on nyt tehty tai oikeastaan kaikki kamat on vaan viety paikasta A paikkaan B. Aikamoinen sotku minua siellä odottaa! ;P

Olen siis nyt Kuopiossa ja huomenna vietetään Isan ylppäreitä. Se tarkoittaa sitä, että tänään olen kotiorjana :D Ohjelmassa on siivoamista, ikkunoiden pesua ja juhlaherkkujen loihtimista. Toivon kovasti, että stressitaso pysyisi täällä kotona yleisesti suht kontrollissa ja ilmapiiri myönteisenä. Se ei aina ole ihan itsestään selvä asia ;)

Mutta mennäänpä nyt tämän postauksen pääpointtiin! Olen etsinyt farkkushortseja kevään ajan säännöllisen epäsäännöllisesti kuitenkaan yhtiäkään hyviä löytämättä. Käväisin jokusia viikkoja sitten kirpparilla ja bongasin heti kyltin jonka mukaan kaikki farkut maksoivat vain 50 senttiä. Niinpä päädyin ostamaan seuraavassa kuvassa näkyvät housut!

078
080
Eikö ole kauniit! Kiva vähän haalistunut väri, sopivasti lyhyet lahkeet ja hiukkasen löystä. Eikun vaan kaupungille pörräämään! Tai sitten ei. Joku pystyikin jo ehkä alun selostuksen ja otsikon perusteella päättelemään, että nämä pöksyt eivät jääneet pitkälahkeisiksi.
081
Sakset vaan esille ja lahkeet veks! Jos haluaa pätkiä esimerkiksi omia vanhoja farkkujaan, on hyvä katsoa ettei leikkaa lahkeita liian lyhyiksi. Itse olen joskus sen virheen tehnyt ja ne farkkushortsit soveltuvat niukkuutensa vuoksi ainoastaan rantakäyttöön :))

085
Mutta tällaiset niistä shortseista sitten tuli! Mitä mieltä raati on lopputuloksesta? Onnistunut DIY vai ei?

086
Itse pidän noiden shortsien korkeasta vyötäröstä ja nuo ovat myös maailman pehmeimmät jalassa. Älkää muuten välittäkö tuosta oudosta asennosta, joka saa minut näyttämään ihan bodarilta :D

Kehoitan kyllä kaikkia farkkushortseja halavia piipahtamaan myös kirppareilla! Sieltä voi löytää paljon edullisemmin käytettyjä shortseja tai sitten housuja, joista voi muutamassa minuutissa tuunata mieleisensä shortsit :)

Nyt isukki tuolla jo huhuileekin auttamaan, joten pakko kiiruhtaa!

3 kommenttia:

jonna kirjoitti...

tosi siistit! mulleki voit tehä tollaset :)

Viivi kirjoitti...

Nää on ihan törkeen makeet, ihailin näitä joskus sun päälläkin! :)

Melli and Bella kirjoitti...

Voihan kiitoksia :) Pitäskin käydä pitkästä aikaa pyörimässä kirppiksillä!