torstai 16. kesäkuuta 2011

Päivän asu ja jorinaa linnuista

Nyt tulee kuvia sitten oikein kunnon pläjäys, mikä on viime aikoina ollut harvinaisuus osaltani. En tällä hetkellä omista tietokonetta, joten en saa kuvia laitettua mihinkään ja muutenkin tämä nettipäätteelle pääseminen ei ole mikään itsestäänselvyys. Isa onneksi avitti minua näiden kuvien kanssa niin saadaan muutakin kuin vain tekstiä.

Photobucket
Kuvat ovat muutaman viikon takaa, jolloin asustelin väliaikaisesti ystäväni yksiössä. Jalassa minulla on tuunaamani shortsit, jotka olenkin jo esitellyt aikaisemmin.

Photobucket
Photobucket
Onpas vaan väsyneet silmät. Tuo aika oli henkilökohtasesti vähän rankkaa ja sen huomaa näköjään naamastakin... Kiinnitetään siis huomio mieluummin päivän asuun, josta ainakin itse tykkäsin tykisti :D Mitä mieltä tyypit siellä ruudun toisella puolella olette?

Photobucket
Photobucket
Vaihteeksi vaihtelin korujakin. Kaulassa H&M:ltä ostettu koru, joka on tarkoitettu vissiin pitkänä pidettäväksi. Tuohon kokonaisuuteen se sopi paremmin kuitenkin noin :) Ja sormuksena toimii Ginasta ostettu lintunen.

Photobucket

Tässä vielä takin kanssa. Nihkeätä että ilmat viilenivät taas niin äkisti ja nyt nautitaan sitten tästä perinteisemmästä Suomen kesästä. Itselleni kyllä kävisi, että helteet tulisivat takaisin ja mieluusti koko kesäksi! Mutta aina ei voi saada mitä haluaa.

Tuohon elämän raadollisuuteen jouduin törmäämään myös eilen vieraillessani Ikeassa. Verenpurkaumilla olevat olkapääni saattavat olla eri mieltä asiasta :D Raahasin Tampereelta kuitenkin melkoisen kasan tavaraa ja juna-asemalta kämpille tarpoessani oli fiilis kaikkea muuta kuin iloinen! Noh, nyt on kauniit uudet ruusulakanat ja vaikka vallan mitä :D

Photobucket
Tämän kuvan siivittelemänä siirryn murkinoimaan opiskeiljaravintolaan! Ei ole huonoja pöperöitä siellä <3 Päiväksi luvassa myös Satsilla ahkeroimista ja illaksi menen Jyväskylän Sataman Yöhön, töihin kylläkin. Eilen siellä katsasteltiin mm. Antti Tuiskua ja tänään lavalla astuu Apulanta sekä Petri Nygård. Vauhdikkaampi ilta varmasti luvassa!

Heimoi!

Ei kommentteja: