keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Turbo tiistai!

 Saatiin viimein tarpeeksemme herkutteluista ja kotona makoilusta, joten paatettiin aloittaa yhdessa kunnon kuntoilu. Ei silla etta oltaisiin laiskoja, ja verrattuna omiin kamppiksiini me ollaan aikamoinen sporttikaksikko. Maanantaisen rantajalkapalloilun lisaksi muut talomme asukit eivat olleet pahemmin talosta poistuneet koko vuoden aikana ellei suuntana ole ollut yliopisto, ruokakauppa tai baarit. Sangyssa on tosin ihan liian kiva makoilla lappari sylissa ja sinne liimautuu myos liian helposti. Otettiinkin nyt tavoitteeksi ruveta heraamaan joka aamu klo 8. Tarkoituksena olisi aloittaa paiva reippaalla kavelylenkilla ja 8min vatsalihas treenilla. Kaytiin myos eilen kaupassa ja taytettiin jaakaappi kaikella terveellisella. Lisaksi pitaisi ruveta raahautumaan yliopistolle, jopa vapaapaivina, on nimittain sen verran kouluhommia tehtavana ja Ryanilla varsinkin paljon hommaa kandinsa kanssa. 
Eilinen nayttikin siis talta:
 Tuulitakki - Puma
Housut - Puma
Lenkkarit - Adidas
 Aloitettiin vahan turhan rankasti ja juostiin portaissa, josta minun nilkkani ei tykkannyt kylla yhtaan. Tulipahan ainakin tehtya jotain! Kotia paastya jatkettiin 8min vatsoilla!

 Aamiaisen(minulle puuroa ja Raiskille pekonileipa, josta ei aio kuulema luopua) jalkeen suunnattiinkin yliopistolle!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan valoisan näköistä aamulenkillä! Ja pieni kateus iski, että toiset saavat herätä vasta kasilta ja silti ehtivät tehdä aamulenkin noissa maisemissa. ;)
-Esteri

Melli and Bella kirjoitti...

Itse olen harmikseni vasta viime aikoina ruvennut arvostamaan moista :( pitaisi ottaa enemman ilo irti!

P kirjoitti...

Peukkuja, peukkuja! :)