tiistai 12. helmikuuta 2013

Kavellen

 Suoristin tanaan pitkasta aikaa hiukseni ennen yliopistolle lahtoa. Kiitokset lomalla paistaneelle auringolle joka vaalensi varia aika reippaasti ja nayttaa jopa etta olisin ottanut raitoja. Haluaisin kylla kayda kovasti kampaajalla hemmottelemassa itseani.
 Olen hyvin onnelinen puhelimestani ja varsinkin siina olevasta mahtavaakin mahtavammasta kamerasta, mutta harmikseni jarkkarin kaytto on kaynyt tosi vahalle. Lomallekkaan en edes raahannut sita mukaan, joka tosin johtui 5kg painorajoituksesta matkatavaroiden suhteen. 
Farkut - H&M
Paita - Gina Tricot
Takki - Primark

Raiski lahti eilen muutamaksi paivaksi vanhempiensa luokse kirjoittelemaan kandiaan, joten mina jouduin tanaan kavelemaan yliopistolle... PLAAH. Kavelyssa meni yhteensa 1,5h ja balleriinat eivat olleet paras vaihtoehto siihen hommaan. Kasilla oli myos vahan kylma kun tuuli. Huomenna menen bussilla ja se on selva! Urheasti kylla saavuin kampukselle jo klo 9 aamulla ja tulin vasta asken kotia ja kello nayttaakin jo puoli kuutta. Oli tylsaakin tylsempi 2h finanssi luento ja tapasin myos 2 ryhmatyo porukkaani ja jaettiin hommia. Nyt alankin kirjoittelemaan raporttia huomiseksi!

Ei kommentteja: