tiistai 12. helmikuuta 2013

Lanzarote part.2

 Vuokrattiin 2,5 paivaksi skootteri, ja paastiinkin nain omatoimisesti tutkimaan saarta hieman tarkemmin. Olen aikaisemmin vieraillut Lanzarotella kerran, ja taisin silloin olla 10 vuotias  tai jopa nuorempikin. Ensimmaisena skootteri paivana hurautettiin n.30km etelaan, ihan saaren paahan ja ihailtiin siella auringonlaskua.
 Me lounaalla!
 Toisena skootteri paivana ajettiin vuorostaan pohjoiseen. Kaytiin kaktusmuseossa?? ja maksettiin 9€ tulivuori kierroksesta jossa kierreltiin lahinna maanalla laavan muodostamissa kaytavissa. Oli oikein hieno kokemus, mutta Raiski nautti tasta ehdottomasti minua enemman.
 Kaytiin matkalla aamiaisella Costa Tequisessa, jossa lomailtiinkin perheen kanssa vuosia sitten. Aamiainen 2€, appelsiini mehu 4€????????????????
 Skootterilla ajelu oli mielestani oikein kelpo idea, ja maisemat olivat upeat. Ajettiin hyvin korkeilla vuorilla jossa oltiin pilvien korkeudella. Tuuli oli hieman liian voimakas tosin ja valista tuli hieman kylma, mutta ei annettu sen lannistaa.
 Nelos iltana kaytiin jaettiin pizza ja pasta puoliksi ja maksettiin aivan liikaa sangriasta, 16€... Meidan hotellilla sai happy hour aikaa 2litraa 7€....
Yoelamassa ei tullu kaytya muuten, kuin yhtena iltana kaytiin kuuntelemassa live musiikkia Africa baarissa jonne Raiski ehdottomasti halusi. Juotiin yhdet cocktailit ja siina se. 

Ei kommentteja: