perjantai 17. toukokuuta 2013

Kesäloman alku!

 Shortsit - River Island
Neule - H&M
Balleriinat - Primark
 Mulla oli eilen viimeinen opiskelurutistus tana vuonna kun kavin tekemassa finanssikokeeni. Nyt olisi sitten kesaloman aika ainakin siihen asti kun ensi vuoden kuviot selviavat. Viela taistelen harjottelupaikan etsimisen kanssa ja stressailen siita, mutta siita huolimatta nyt alkoi kesa! Sen kunniaksi saankin tanaan Jaanan ja Kaijan Helsingista vieraakseni keskiviikkoon asti, jipii! Mutta tosiaan eilisen koitokseni jalkeen Raiski vei minut Harvesteriin massailemaan ja juhlistamaan opiskeluvuoden paattymista. Harvester on siis brittilainen ravintolaketju, ja ainakin taalta Bournemouthista Harvester loytyy joka kulmasta. Me valkattiin meidan kotirannalla sijaitseva rafla.
 Nam nam paikka, mutta arsyttava ja samalla hyva juttu Harvesterissa on etta kaikki ravintoarvot nakyvat ruokalistalla. Tamahan sai sitten minut tilamaan kevyesti broileria ja uuniperunaa, mutta oli kylla hyvaa!
 Raiski ei antanut kalorimaarien vaikuttaa omiin valintoihinsa ja herra herkuttelikin uppopaistetuilla katkaravuilla ja paaruoaksi valkkasi steak-wrapin ranskalaisineen.
 Paras puoli Harvesterissa on kuitenkin salaattibuffetti joka kuuluu jokaisen annoksen lisaksi. Ahdoin mahani tayteen salaatilla ja itse paaruoan kiikutinkin oikeastaan sitten kotiin... Pirkka-Isa...
 Hyvaa viikonloppua Suomeen ja kannustetaanhan kaikki yhdessa Suomi voittamaan MM-kultaa!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi Pirkka-Isaa :D t. Toini, joka eksyi lukemaan blogiasi