maanantai 13. toukokuuta 2013

Hälsans Kök tuotteet

 Buzzadorin kautta paasin testaamaan Hälsans Kök kasvistuotteita.   Tuotteet olivat minulle ennestään tuntemattomia, mutta kasvisruoan ystävänä innostuin kovasti kampajasta. 
Buzzadorina pääsee siis testaileman uusia ja vanhojakin tuotteita ilman veloituksetta. 

Tässä hieman tietoa itse tuotteista!

"Kaikki Hälsans Kök -tuotteet ovat kasvisperäisiä ja pääosin ovo-vegetaarisia, eli kasvisten lisäksi tuotteet sisältävät myös kananmunaa. Hälsans Kök -tuoteperheeseen kuuluu myös täysin vegetaarinen, kikherneistä valmistettu falafel. Tuotteet on falafelia lukuunottamattavalmistettu soija- ja vehnäproteiinista ja kaikki Hälsans Kök -tuotteet löytyvät kaupan pakastealtaasta. Hälsans Kök -tuotteet yhdessä muiden raaka-aineiden kanssa luovat täydellisen aterian. Ne ovat täysin lihattomia, mutta koostumukseltaan ja maultaan lihankaltaisia ja sopivat näin loistavasti myös ei-kasvissyöjän ruokavalioon. Hyvää ja terveellistä ruokahalua!
Hälsans Kök -tuotteet on valmistettu täysin ilman säilöntäaineita. Ne sisältävät runsaasti proteiinia, noin 18 g/ 100 g. Esimerkiksi sika-nautajauheliha sisältää verrattaessa proteiinia 17,5 g/ 100 g, raejuusto noin 16 g/ 100 g ja maitoraha noin 10 g/ 100g.
Hälsans Kök Kasvispihvi
Kasvispihvit ovat nopeita valmistaa uunissa, paistinpannulla tai grillillä. Loistava lihaton vaihtoehto sinulle, joka pidät grilliruuasta. Tarjoile esimerkiksi perinteisellä tavalla harmpurilaissämpylän välissä ranskanperunoiden ja tuoreen salaatin kera.

Hälsans Kök Kasvispyörykät
Hälsans Kökin kasvispyörykät ovat helppo ja mukava tapa tuoda vaihtelua päivällispöytään. Sopii myös loistavasti välipalaksi herkullisen dippikastikkeen kera.

Hälsans Kök Kasvismureke
Kasvismureketta voi käyttää jauhelihan korvikkeena esimerkiksi tacoissa, spaghetti bolognesessa tai lasagnessa. Mureke antaa herkullisen ja täyteläisen maun myös keittoihin ja kastikkeisiin. Lisää kasvismureke valmiiksi keitettyyn kastikkeeseen ja anna lämmetä. Mureke sopii loistavasti myös pitsan tai piirakoiden täytteeksi.

Hälsans Kök Falafel
Hälsans Kökin Falafel on herkullinen kikherneistä valmistettu tuoteFalafel on tuotteista ainut, joka soveltuu myös vegaanin ruokavalioon. Falafel sopii loistavasti esimerkiksi pitaleivän väliin jäävuorisalaatin ja jogurttikastikkeen kera, tai vaikkapa osaksi herkullista couscous-salaattia."

Lisää tietoa Hälsans Kök tuotteista http://www.halsanskok.fi/



Katsellaanpas mitä näistä tuotteista tuli siis loihdittua!
Itse testasin siis kasvispihvejä, kasvispyöryköitä, falafelpyöryköitä ja kasvismureketta.
 Kasvispihveistä tuli tehtya hamppareita. Lisäsin juusto, salaattia, sipulia, tomaattia, suolakurkkua ja ketsuppia.
Pihvien maku oli oikein mainio ja täyttivät hyvin. Isikin tykkäsi vaikka ei mikään kasvisruokailija olekkaan. 
 Seuraavana vuorossa olivat falafel pyörykät nuudeleiden, nuppukasvisten ja salaatin kera. Näissa maku ei ollut omaan makuuni, hieman liian teollista.
Kasvispyörykät maistuivat oikein hyvin pastan kera. Kaloreita oli 100g kohden 170 eli ei liikaa. Ehdoton lemppari näistä tuotteista sillä maistuivat melkein kotitekoisilta! Lisä mausteitakaan nämä eivät kaivanneet.

Voin lämpimästi suositella Hälsans Kök tuotteita kasvisruoan ystäville ja myös niillekkin jotka eivät yleensä lämpene valmistuotteille tai kasvisruoalle!

Ei kommentteja: