sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Random

 Otin pienoisen riskin keskiviikkona ja värjäsin itse juureni, ja ihan hyvinhän se meni. Väri maksoin £1,5 eli ei ollut yhtään kallis homma. Ensi kerralla jos pistäisi päätä taas tummemmaksi? 
Laukku - New Look
Jakku - River Island
Toppi - TopShop
Hame - Forever21
Toissa viikolla meillä oli ryhmä presentaatio yliopistolla, jolloin piti pukeutua professionaalisti, kuten aina esitelmiä sun muita pitäessä täällä. Hainkin perjantaina tulokseni ja sain 70% eli meni oikein mainiosti. Täällä yli 70% arvosana tarkoittaa 1. eli parasta mahdollista, eli tästä olinkin hyvin iloinen. Perjantaihin mennessä pitäisi kirjoittaa siihen liittyen raportti, josta toivon samoja tuloksia. 
Huomenna suuntaan yliopistolle muutamaksi tunniksi, jonka jälkeen minulla on palaveri tuutorini kanssa saadakseni hieman apua harjoittelupaikan hakemiseen. 5 hakemusta olen saanut valmiiksi, mutta en ole vielä lähettänyt yhtään sillä haluan olla varma että olen tehnyt kaiken oikein. Ensi viikolla ajattelin vielä saada valmiiksi toiset 5 ja sitten jos pistäisi niitä vaikka menemäänkin. Nyt suuntaan kokkailemaan makaroonilaatikkoa ja toivon että se hurmaa täälläkin päin maailmaa!

ps. ihanaa isän päivää meidän isille <3

Ei kommentteja: