keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Halloween

Terveisia yliopiston kirjastolta jalleen kerran. 
Keskiviikot on maailman turhimpia paivia koulun suhteen, silla joku fiksu on paattanyt etta mun ryhmalla on vaan 1 seminaari 9-10... Olen kuitenkin onnistunut raahautumaan sinne joka kerta koska tarjolla on autokyyti aamuisin, mutta jos joutuisin kavelemaan(45min suuntaansa) en todellakaan saapuisi paikalle.
No taalla sita nyt taas torotetaan luultavasti viela seuraavat 5h ja kirjoitellaan hakemuksia harjoittelupaikkoihin. Tanaan luvassa L'Oreal, Warner Bros ja Audi. 

Mutta palatkaamme hetkeksi viime keskiviikkoon ja Halloweeniin!

En voi olla nauramatta kun katon Matt:ia!
 Meidan Halloween ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Monet baarit jarkkasivat itse juhlapaivana bileet, mutta kaikki halusivat Lava:an, ja tasta syysta 2500 ennakkolippua myytiinkin loppuun viikkoa aikaisemmin. Tasta syysta meilla ei lippuja ollut, mutta yleensa tama ei ole ollut ongelma. Paatettiin siis olla viisaita ja suunnata jo 21.15 jonottamaan ovelle lippuja, ja kuviteltiin jotenkin etta kukaan muu ei ole saanut moista neropatti ideaa. Harmiksemme illalla satoi kaatamalla ja paikalla meita oli vastassa n.200 muuta innokasta jonottajaa. Onnistuttiin kuitenkin tunkemaan melkeinpa eteen ja siina sitten torotettiinkin 45min kaatosateessa ja aivan jaassa. Ovet viimein avattiin ja suljettiinkin yhta nopeasti.. Meidan eteen jai 2 tyttoa. Portsarit ilmoittivat kylman viileasti etta johtuen ennakkolippumyynneista, he eivat voi paastaa muita sisaan ennen klo 1. Vihaisina suunnattiinkin Bar Me:hen, jonne myos jonotettiin n.30min... Lavaan paastiin sisaan onneksi jo 12 ja loppu ilta menikin oikein mainiosti. 
Sellainen se ilta!
Jostain kumman syysta me ei olla vielakaan saatu aikaiseksi kaivertaa meidan kurpitsoja, jotka odottelee meita vielakin kiltisti olkkarissa. Ehkapa tanaan?

Ei kommentteja: