sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Poole


 Hieman kuvia eiliseltä kun käytiin Poole:n satamassa, jossa en ollut aiemmin vieraillut koska matkaa sinne on melkoisesti meiltä. Hurautettiin sinne autolla ja ihailtiin maisemia ja käytiin syömässä. Jännittävä lauantai siis, perjantaina käytiin niittäin ulkona poikien kanssa. Herrat suuntasivat eilen Southamptoniin maanantaihin asti ja myös Vicky ja Tammi ovat olleet poissa viikonlopun, joten kotona on ollut kivat rauhallista.
Viikko meni nopeasti ohi yliopistolla istuessa päivästä toiseen. Rupesin nimittäin hakemaan harjoittelupaikkaa ensi vuodelle ja siinäpä sitten onkin hommaa. Tämän lisäksi piti minun käydä läpi kaikki edellisen viikon luennot jotka jäivät Suomessa käynnin takia välistä + tein 5 online koettakin ja vielä kaiken lisäksi huomenna olisi yhden kurssin välikoe... No mutta onneksi viimein tuntuu ainakin siltä että olen päässyt takaisin tähän opiskelun makuun.
Nyt suuntaan kokkailemaan meidän meksikolaista gourmet ateriaa!

3 kommenttia:

P kirjoitti...

Ihania kuvia ja värejä ... <3

Anonyymi kirjoitti...

SIIS MITÄ, onko siellä joutsenia?!?! mä luulin et niitä on vaan suomessa!?!? siis apua mikä aukko sivistyksessänyt jos oon oikeesti ollu näin väärässä

Melli and Bella kirjoitti...

hahah tosiaan pieni aukko sivityksessä neiti! :DDD