torstai 18. lokakuuta 2012

Lintsillä

 Sunnuntai meni pyöriessa Jonnan, Jirkan ja herran kavereiden kanssa Linnanmäellä. Viimeksi taisin käydä siellä '10 kesällä, mutta silloinkaan en käynyt edes laitteissa. Oli oikein mainio päivä, vaikka edellisen illan juhlintojen johdosta voitiinkin kaikki vuorotellen hieman pahoin.
 
Viikko täällä on hurahtanut kyllä aivan järkyttävän nopeasti. Maanantaina tulin Kuopioon ja tunnin päästä lähdenkin jo junalla kohti Turkua josta lento kohti Lontoota lähtee puolenpäivän tienoilla. Paljoa en ehtinyt kyllä tällä reissulla huilia, koko ajan on nimittäin pitänyt juosta paikasta toiseen nähden ihmisiä. Melkeinpä kaikki rakkaat ehdin nähdä tässä viikon aikana ja oli kyllä ihana piristys käydä täällä, vaikka näinki pikaisesti. Nyt sitten jaksaakin hyvin seuraavat 2kk Englannissa ja sitten jouluksi taas Suomeen vähän pidemmäksi aikaa.
Vähän ikävän pitkä matka tulee kyllä nyt olemaan takaisin. Ensin 5,5h junassa Turkuun josta bussilla kentälle. Sitten 2,5h lentäen Stanstedin kentälle, josta 1,5h Lontooseen bussilla jossa vaihdan vielä Bournemouthin bussiin jossa kestää pari tuntia...
15h päästä makoilenkin jo ihanasti omassa sängyssä<3
Sitten viikonloppu meneekin rästitöitä tehdessä kun kerta otin tälläisen spontaanin viikon loman... No oli sen arvoista!
Nyt laukku kasaan ja piakkoin kohti junaa. Toivoen saan nukuttua suurimman osan tästä 15h matkasta, kun kerta olen valvonut tämän yön, enkä muutenkaan pahemmin ehtinyt tämän viikon aikana nukkumaan. Eli peukut mulle pystyyn!

Ei kommentteja: