sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Perjantai Lollipop

 Viikonloppu on mennyt taas aivan hujauksessa ohi. Pienen lomani vuoksi missasin muutamat luennot ja ryhmätyö palaverit joten pari päivää olen nyt yrittänyt päästä takaisin rytmiin. Tänäänkin olen kahlannut läpi 5 luentoa ja tehnyt muutamat kokeetkin netissä, sekä saanut valmiiksi omat osuuteni ryhmätyöstä. Sen kunniaksi käytiinkin Vickyn ja Mattin+kumppaneiden kanssa syömässä Sunday roast. Kotona asiat ovat aivan ennallaan. Talo on kuin pommin jäljiltä ja internet ongelmat jatkuvat... Myös suihkujen kanssa on ollut ongelmia, eilen vesi oli jääkylmää ja tänään taas kiehuvaa. Huomenna puhelua putkimiehelle ja toivoen pojat saavat internet asiat hoidettua pian.

Oltiin kämppisten kanssa sovittu, että oltaisiin torstaina käyty yhdessä ulkona, mutta saavuin itse takaisin vasta niin myöhään ettei silloin kiinnostanut tehdä mitään, joten siirrettiin iltamat perjantaihin. Käytiinkin sitten perjantaina yliopiston Old Fire Station baarin Lollipop kemuissa, jotka olivat itselleni vuoden ensimmäiset, tuskin tosin viimeiset.
Tammia vissiin ärsytti ettei se päässyt lähtemään ulos töiden vuoksi.

 Nyt puran viimein laukkuni ja rupean pyykkämään ja siivoilemaan huonettani. Huomenna takaisin koulunpenkille ja luvassa onkin yllättävän rankka viikko. Heissulivei!

Ei kommentteja: