torstai 24. toukokuuta 2012

Lets go to the beach beach, lets go get away!


 Kesän ensimmäistä rantsu päivää vietettiin eilen pikaisesti. Käytiin Jirkan kanssa makailemassa rannalla vähän päälle tunti ennen salille suuntaamista. Asteita täällä on ollut tällä viikolla 20-25 ja jatkuu ensi viikolle myös. Jirka onnistui jopa polttamaaan itsensä, mutta siitäs sai kun ryökäle suuntaakin parin päivän päästä Kyprokselle loikoilemaan. 

Rantaa ja salia lukuun ottamatta koko eilinen päivä ja tämä yö on mennyt lukiessa markkinointi kokeeseeni joka alkaa parin tunnin päästä. Viimeinen koe ja sitten loma! Tämä vuosi on mennyt kyllä niin järkyttävän nopeasti ohi... Bournemouthiin jään heinäkuun 2.päivään asti ja sitten vähän alle kahdeksi kuukaudeksi Suomeen ja elokuun lopulla takaisin tänne. Eilen illalla tuli varmaan ensimmäistä kertaa täällä ollessa sellainen olo että olisin ihan valmis lähtemään jo Suomeen. Jenkkireissut ja muutenkin koko kevät on ollu tosi stressaavaa ja kaipailen Suomea. No enää vähän päälle kuukausi ja KOTIIN! Kesäkuu tulee olemaan täällä erittäin rauhallinen, sillä useimmat ystävät ja muutenkin opiskelijat suuntaavat jo ensi viikolla kotikaupunkeihinsa. Ihan mukava kyllä että saa olla jonkin aikaa ihan rauhassa tekemättä mitään, tosin minun täytyy kyllä ruveta jo pikku hiljaa miettimään elokuun lopussa olevaa koetta joka jäi nyt keväällä reissujen takia välistä. Mikä siis mukavampaa kun opiskella lakitietoa koko kesä?
No mutta nyt vielä tunnin pikakertaukset ja kokeeseen! Illalla suunnataankin sitten opiskelukavereiden kanssa ulkoilemaan!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä opiskelet?

Melli and Bella kirjoitti...

Bisnes linjalla olen, ja ensi vuodeksi valkkasin hieman tarkemmin markkinoinnin ja kansainvälisen bisneksen. -B

P kirjoitti...

Sulla tulee aina olemaan ainakin 3 maata, joissa voit ajatuksinesi matkustaa ... :)

Mulle Ruotsi on tärkeä ... Katson Ruotsin telkkaria välillä ja luen uutisia ja juttuja ... Se on lepoa ja vaihtelua Suomesta ja tekee mulle ainakin hyvää! :)