maanantai 28. toukokuuta 2012

Kun kokeet oli ohi

Torstaina...

Suuntasin aamulla markkinoinnin kokeeseen
Uusien conssien jalkaan laitto oli virhe, koska ulkona oli liian kuuma. Tässä taisi ollakkin melkeinpa ainut ostos viime reissulta jenkkeihin. Pari vuotta oon yrittänyt metsästää täydellisiä sinisiä, mutta niitä ei näköjään saa kuin tilattuna nykyisin. Noh olivatpahan ainakin ihan edulliset nämä valkoiset, n.25€. Joskus vielä ne siniset kuitenkin!





Kokeen jälkeen kävin kurssikavereiden kanssa pubissa hetken istuskelemassa, mutta rannalle oli myös pakko päästävä, joten suuntasin sinne!
 Pojilta sain onnittelin jäätelön viimeisen kokeen kunniaksi. Taisi olla muuten kesän ensimmäinen, ja pubissa tuli nautittua kesän ensimmäinen terassi siiderikin. Melko myöhään molemmat. Kävin myös uimassakin, ja ihan meressä!

 Rannalta suihkuun ja valmistautumaan illan viettoon. Kurssikaverin luokse toiseen asuntolaan ja sieltä baariin, jossa en yllättäen jaksanut kyllä keikkua pitkään. Mikähän minua vaivaa nykyisin?


Tosiaan kerta tämä vuosi on elokuun uusintoja lukuunottamatta purkissa, olin minulla vielä dilemma... Mitä sitä keksisi koko kesäkuuksi? APUA!

1 kommentti:

P kirjoitti...

Ihan hyvä, jos bailaaminen ei enää maita niin usein ... :)

Elämässä on paljon muutakin ... :)

Voi keskittää energioitaan ja voimiaan muihin itseään kiinnostaviin asioihin ja juttuihin ... ✿✿✿

Oppia ja oivaltaa uutta ...

Hyvä kuunnella itseään! :)

Myös sen suhteen, kenen seurassa viihtyy ja on hyvä olla. ✿