sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Eiliseltä

 Viimoset päivät on menny rannalla loikoillessa ja kesälomaa aloitellessa. Väriäkin oon saanut jo kivasti pintaan. Kelit on tosiaan suosineet ja koko ensi viikkokin pitäisi olla reipasta 20 astetta ja minulla ei olekkaan muuta kuin aikaa nauttia siitä!
Eilen käytiin Vickyn kanssa pyörähtämässä kaverin syntymäpäivillä, josta Vicky suuntasi poikien kanssa ulos ja minä kotiin nukkumaan! Ei sitä aina jaksa ulkoilla!
 Hame - H&M
Topit - New Look
 Otin viime viikolla pienoisen riskin ja pistin omin avoin tukkaani hieman vaaleammaksi ja tulos oli parempi kuin mitä odotin, vaikka väri onkin omaan makuuni vähän turhan lämmin. Pitää laittaa vielä vähän raitaa päähän jotta saan haluamani tuloksen! Ja jospa aurinkokin vähän vaalentaisi lisää!
 Kuten kuvista näkyy, minuun aurinko on tarttunut kiitetävästi, mutta Vicky parka on vaan palanut, muuttunut pinkiksi ja saanut paljon pisamia. 

Tänään/huomenna suunnitelmissa on jälleen rantapäivä kun Tammi:n ystävät tulevat kylään. Vuokrattiinkin päiväksi pieni kopperoinen rannalta jotta voidaan ottaa ruokaa ja juomaan mukaan ja halutessa pääsee varjoonkin. 

Nyt vähäksi aikaa unille!

1 kommentti:

P kirjoitti...

Hyvältä näytät! :)