keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Uutta intoa!

Iltoja viluisia!

Miten sisälläkin voi olla ihan jäässä, kysyn minä? Tuntuu, että viimeinen viikko on mennyt palellessa, ihan sama montako kerrosta vaatteita on päällensä iskenyt ja oliko villasukat jalassa peittojen alla vai ulkona. Valittaminen ei auta, mut silti pitää vähän marmattaa :D

Jos jostain olen ollut ylpeä, niin kovista pakkasista huolimatta olen tälläkin viikolla vienyt itseni iltaisin treenaamaan Satsille. Elän tällä hetkellä tosi kiireistä aikaa koulun suhteen ja päivät meinaavat venyä pitkiksi opintojen parissa... Jo sen takia on tarpeellista päästä välillä tuulettamaan aivoja ja tehdä jotain ruumiillista. Muutenkin vuoden alusta lähtien olen löytänyt taas uuden innon urheilemiseen. Kesäkuntoon 2012-projekti on startannut siis mainiosti!    

Photobucket
Myös uusien urheilukamojen hankinta antaa pientä lisäpiristystä treenaamiseen. Kuvan topin ostin viime viikolla Stadiumista ja väristä tulee jotenkin väistämättä edes vähän kesäinen fiilis. Ja mikäs sen parempaa :) Kesää tässä jo malttamattomana odotetaan pelkästään jo pelkästään sen ihanuuden takia, mutta myös omassa elämässä kesään mennessä tapahtuvien muutosten vuoksi. Niistä varmasti lisää myöhemmin!

Kello alkaa näyttää taas paljon ja hiljalleen voisi käydä iltapuuhiin. Vielä täytyy kuitenkin mainita, että kävin tänään joogassa ja aiaiai kun se oli rentouttavaa. Tuollaista rauhoittumista en ole kokenut hetkeen ja aion ehdottomasti pyrkiä lisäämään yhden joogatunnin viikossa kalenteriini. 

Hyvää yötä!

1 kommentti:

Heta kirjoitti...

ihana sporttikörris<3

t.hetu