maanantai 27. helmikuuta 2012

Viikonloppua

 Perjantaina käytiin näyttämässä kaverin veljelle miltä Bournemouthin yöelämä näyttää. Ilta meni oikein rauhallisissa merkeissä omalta osaltani, ja kotiin taisin raahautua jo puolenyön aikoihin kun ei vaan jaksanut enää.

 Lauantai meni ahertaessa markkinointi esitelmän kanssa ja illalla  pidettiin Jirkan kanssa meillä putouksen kisakatsomoa tortillojen kera ja jänättiin kuka voittaa. Jirka iloitsi suuresti Leenan voitosta, minä olisin ollut oikein tyytyväinen kumman vaan voittoon.


Tämä päivä on mennyt oikein mainiosti ja olen ollut ahkera. Aamupäivästä heitin kävin pitkällä kävelyllä rannalla, ja täällä oli aivan upea keli! Aurinko paistoi siniseltä taivaalta ja asteet oli yli 15. Porukka oli rannalla uima-asuissa ja jotkut jopa uimassa?? Hui. Ihana kun kevät tulee! Lenkin jälkeen saatiin markkinointi esitelmä valmiiksi Adamin kanssa, että nyt vaan harjottelemaan ja tiistaina sitten ohi.
Lounaaksi tein nami nami bataattimuusia ja kala-kasvisgratiinia, sekä vähän salaattia. Oli hyvvöö!
 Vanhustenkin kanssa tuli skypeteltyä ja salillekkin raahauduin urheana. Kyllä nyt on ylpeä olo. Nyt aion rentoutua ja katsoa Pretty Little Liar:seja parin jakson verran. Ja ehkäpä jopa pysyttelis hereillä ja katselis Oscareita? HMM.. Huomenna kohti uutta viikkoa!

1 kommentti:

P kirjoitti...

Kiva, että katsotte jotain Suomenkin telkkarista välillä. Pysytte kärryillä edes joistain jutuista ...

Molemmat Putouksen vika-kilpailijat oli hyviä!

Tykkäsin Leena Hefnerin voitosta, kun Aku Hirvimies on jo voittanut ja aiemmin ja oli kiva, että nainen voitti eka kerran. Tyyppi oli karmea ja hyvä! :)