lauantai 4. helmikuuta 2012

Meeting the parents

 Uutuus kaulahuivi Primarkista. Samaisen omistinki jo sinisenä, mutta unohtui Suomeen, joten oli pakko ostaa punainen ja harmaa tilalle. Alesta vain 3£
 Lauantai aamu lähti hyvin käyntiin kun Matt, Vicky, Ashley ja minä suunnattiin  kunnon englantilaiselle aamiaiselle Vickyn vanhempien kanssa, jotka tapasin ensimmäistä kertaa. Juttu luisti ja Vickyn vanhemmat kyselivät hirveästi ja olo oli ihan kuin olisin ollut tapaamassa poikaystävän vanhempia, hyvällä tavalla tosin. 
NAM NAM!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Isa!
Ihanaa kun jaksat kirjoitella niin usein, on tosi mukava aina lukea kirjoituksiasi :)
Jos sulla on aikaa tehä semmosta toivepostausta (tai vaikka vaan vastata tähän) niin miten käytännönasiat hoituu Englannissa?
Olen jo pitkään suunnitellut lähteväni sinne vaihtoon (koulumme ystävyyskoulu on muuten sama kuin missä sinä olet!) ja mietin, että kuinka paljon rahaa menee vuokraan, ruokiin/asumiseen, juhlimiseen jne. Tietenkään sinun ei tarvitse ottaa kuvaa verkkopankista, vaan semmoista noin arviota. :) Olisi huomattavasti helpompaa jos joku asiasta oikeasti tietävä auttaisi, sillä opot täällä Suomessa on vähän erikoisia, jokainen :)
Kiitos jo etukäteen ja oikein ihanaa sunnuntaipäivää sinne! Muistahan seurata iltalehtä vaaliasioissa! ;)

Melli and Bella kirjoitti...

Mietinkin joku aika sitten että tästä aiheesta olisi ihan hyvä kirjoitellaa, joten pitääpäs rustailla informaatiota vaikka tänään tai huomenna asiasta! :)
Suomeen kanssa mukavaa sunnuntai päivää, toivoen pakkaset ei liikaa vaivaa! :)))