tiistai 12. maaliskuuta 2013

Vodka Revs

 Kaytiin eilen syomassa Revolutionissa joka toimii myos baarina(Vodka Revs). Tammi on ollut hieman allapain viime paivat joten paatettiin pitaa vapaapaiva meidan terveellisesta elamasta ja suunnattiin porukalla nautiskelemaan. Maanantaisin ruoka -50% joka sopi minulle paremmin kuin hyvin.
 Soin kana-pekoni-vuohenjuustosalaatin ja oli muuten hyvaa! Jaettiin porukalla myos alkupala tarjotin. Salaatistani maksoin 3,5£ ja alkupaloista 1£. Muut lipittelivat olutta ja coctaileja, mina tyydyin hanaveteen.
 Kukaan meista ei ollut aikaisemmin kaynyt kyseisessa paikassa, silla se avattiin vasta joulun jalkeen. Paadyttiinkin vertailemaan ravitolaa slug&lettucen kanssa jossa myos -50% maanantait. Itse olin erittain tyytyvainen ruokiin, mutta palvelu oli aika surkeaa ja odoteltiin poytaa melkein tunti. Aion ehdottomasti menna uudelleen, ja ajateltiinkin joku maanantaina kayda syomassa ja jaada sen jalkeen illan viettoon sinne. Paikka on muuten ketju, jos joku jossain muualla pain britteja innostuu kokeilemaan!

Ei kommentteja: