sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Tipaton Tammikuu

Takana 20 paivaa ilman alkoholia ja olo on hyva. Tama tuntuu muutenkin jonkinlaiselta saavutukselta itselleni, ei silla etta alkoholin kanssa olisi koskaan ollut ongelmia tai vastaavaa, vaan siksi etta opiskelujen aloittamisen jalkeen en meinaa muistaa yhtakaan viikko jolloin en olisi suunnannut kamppisten kanssa yoelamaan. Tallaista menoa siis taalla...
Viime vuosi varsinkin meni aika railakkaasti... Ulkona tuli kaytya ihan liikaa, freshers viikkojen aikana joka 5 kertaa viikkoon. Fiksua? Keskimaarin baareissa tuli juoksenneltua 2-3 kertaa viikkoon, ja joka ikinen viikko??????????? Itse en ole pahemmin koskaan krapuloista karsinyt, mutta kylla sen jokainen tietaa etta seuraava paiva menee kylla ihan ohi, yleensa sangyssa maaten. Tanne palatessani syksylla paatin kuitenkin etta homman on loputtava, tai tahtia ainakin hidastettava.
Suomessa asuessa tykkasin kayda paljon ulkona, ja kavinkin, mutta erona oli etta pystyin oikein hyvin nauttimaan illastani ilman alkoholia. Taalla meininki on hieman erilaista... Enka ole koskaan pahemmin innostunut pubeissa istumisestakaan muutaman juoman ajan, eika kotona ainakaan tule juotua alkoholia ihan muuten vaan. Eilen sanoin ovella heipat kamppiksilleni jotka suuntasivat yhteistuumin baariin. Itse jain kirjoittelemaan hakemuksia ja onneksi jainkin. Tormasin asken keittiossa krapulaiseen huonenaapuriini joka teki hiljaista kuolemaa, eika kaynyt kateeksi. Itse herasin klo 9 ja kahvikupposen jalkeen suuntasin lenkille. 
Syksylla tuli kaytya ulkona muutamaan otteeseen, lahinna freshers viikoilla ja sen jalkeen muutamissa teemakemuissa. Muuten tuli vietettya illat kotosalla. Taalla on muutenkin tapana kayda ulkona viikolla ja viikonloput istutaan kotona. Joka paivalle on oma MUST GO paikka. Siinapa sitten yrita selvita seuraavana aamuna luennolle klo 9 kun olet rymynnyt aamu 4 asti Lavassa...
Joululoman aikaan Suomessa ollessa tuli kylla kaytya ulkona... Pikkujoulut, joulupaiva, tapsan tanssit, UV ja ne muut "ulos ilman syyta" kerrat. 
Ja hei entas ne kalorit? 1000-2000kcal turhaa energiaa alkoholista + mahdollinen yoburgeri ja seuraavan paivan krapula pizza. Ei ihan sovi nyt tahan yrittamaani "terveellinen elama" malliin. Ajattelin venyttaa tata tipatonta hieman pidemmallekkin, tosin ilman mitaan kieltoja. Ylihuomenna suuntana Lanzarote ja jos mieli tekee ottaa altaalla drinkki niin sitten otan turhia miettimatta, mutta voi hyvinkin olla etta olen otamatta.
Olokin on ollut huomattavasti parempi viimeiset viikot, liekko sitten alkoholittomuuden ansiota vai mita, mutta en valita. 
Ja sitten ensi kerran kun sinne baariin eksyn illasta tuleekin tuplasti hauskempi kun edellis kerrasta on hetki aikaa?

Nyt jatkan pakkailua, silla huomenna suuntaamme Lontoon kautta Kenttiin josta kaydaan hakemassa auto. Tiistai aamuna lento lahteekin jo Gatwikilta! Jipii!

1 kommentti:

P kirjoitti...

Ihanaa reissua! <3