tiistai 15. tammikuuta 2013

Haaste

  Taalla suunnalla vedellaan hieman allapain, mutta jos jostain voi nyt olla iloinen niin ainakin siita etta kokeet on ohi ja loma viikko edessa! Suunnitelmissa siivoilua ja hakemusten kirjoittelu, se siita lomailusta. Enivei... Henkku pisti minulle pienta haastetta tulemaan muutama paiva takaperin ja nyt ajattelinkin ottaa tahan osaa ainakin puoliksi.
"Tarkoituksena olisi kertoa 11 asiaa itsestäni, keksiä uudet 11 kysymystä ja haastaa 11 muuta bloggaajaa tähän samaan hommaan."

1. Mikä saa sinut hyvälle mielelle?
Voi vaikka mikä! Kauniit sanat, halaukset, rakkaus, ystävät, perhe aurinkoinen sää ja epäitsekkäät ihmiset näin ainakin alkuun.
2. Mitä asiaa arvostat eniten omassa kodissasi?
Omaa rauhaa, joka voi kuulostaa omituiselta tietäen että asun 9 muun ihmisen kanssa saman katon alla. Mulle on kuitenkin suotu oma rauha, joka on mulle erityisen tärkeää.
3. Lemppari sisustuskauppa?
Tämä on kyllä asia johon en ole pahemmin tutustunut, siis sisustaminen yleensä. Johtuu suuresti siitä että parin vuoden ajan "koti" on ollut tietoisesti väliaikainen ja vielä eri maassa, joten sisustaminen on ollut aikalailla turhaa. Harmi, sillä niin monesti haluaisin ostaa kaikkea pientä ja ihanaa kotiin, erityisesti keittiöon mutta se vaa tuntuu niin turhalta.

4. Asia, jota ilman päivästäsi ei tulisi mitään?

Kahvi tuli ensimmäisenä mieleen, mutta senkin lipittelyä olen yrittänyt kovasti vähentää. Eli eiköhän se ole internet jota ilman en voi elää, surullista mutta liiankin totta.


5. Unelmien lomakohde?
Malediivit! OIH! 

6. Paras ostoksesi viimeisen kuukauden aikana?
Uudet lenkkarit + muut urheiluvaatteet. Heti on ollu paljon mukavampi liikkua!

7. Korkkarit vai Converset?
Taitaa mennä converset nyt tällä hetkellä edelle!

8. Lemppari ihonhoitotuote?
Tämä on kyllä asia johon oon nyt päättänyt paneutua vähän enemmän, olen nimittäin niin laiska kauneudenhoitotuotteiden käyttäjä että ei mitään järkeä. Victorias Secretin body butter on kyllä ihan ykkönen!

9. Paras nettikauppa?
Välttelen nettikauppoja aikalailla... Muinoin tuli tilattua forever21 tullimaksuista huolimatta ja nyt se tuntuu vaan ihan turhalta. H&M, Asos, Nelly ja Victoria's Secret tulee selailtua läpi useinkin mutta harvemmin mitään tilailen.

10. Kauan käytät aikaa päivittäiseen bloggailuun?
Aikalailla on vähentynyt tämä homma sitten Englantiin muuton jälkeen joka harmittaa kun nyt tässä olisikin jo vähän enemmän ideaa. Taitaa mennä muutama tunti viikossa... Pitääpäs parantaa tapani!


Olen kovin laiska ja haastan vain Katan tähän samaiseen hommaan! 
Kysymykset:
1. Aamuni alkaa parhaiten...
2. Autiolle saarelle ottaisin mukaani nämä 3 asiaa...
3. Minut tekee onnelliseksi...

4. Jos voittaisin lotossa...
5. Ensi kesänä aion...
6. Asia jota inhoan yli kaiken...
7. Olisin valmis luopumaan...

8. Hemmottelen itseäni...
9. Jos joku laittaisi minulle ruokaa toivoisin että se olisi...
10. Viimeinen asia jonka olisin voinut jättää ostamatta...
11. Kun ulkona sataa, ajattelen...

1 kommentti:

Henriikka kirjoitti...

Hyviä vastauksia Issu! Oot tärkee<3