maanantai 10. joulukuuta 2012

Piakkoin kotia!

Photobucket
Photobucket
Tajusin juuri etta en ole pahemmin juossut yoelamassa tana syksyna, tai ainakin verrattaessa viime vuoteen. Keskiviikkoisin on tullut nytten valilla pyorahdettya, mika jannaa silla viime vuonna valttelin keskiviikko iltoja. Ensimmainen kuva taitaa olla marraskuun alulta ja toinen viime viikolta.
Nyt istuskelen yliopistolla viimeista kertaa ennen joulua, silla huomenna suuntaan Lontooseen ja keskiviikko aamuna lennan Suomeen! Pakkailua en ole viela miettinytkaan, enka ole edes paattanyt etta lahdenko matkaan pelkalla kasimatkatavaralla vai ostanko ylimaaraisen laukun. Onneksi en ole jalleen kerran jattanyt mitaan viime tinkaan?
Mutta olen niin yli-innoissani kotiin menosta! Olisin ollut valmis lahtemaan kotiin jo muutama viikko sitten, ja nyttenkin jopa otin muutaman paivan lomaa etta paasen aikaisemmin kotia. Tosin en ole viela ihan taysin henkisesti valmistautunut siihen kylmyyteen jonka kohtaan heti lentokoneesta ulos hypattaessa... Taalla viela nautiskellaan plus asteista ja talvitakista ei ole tietoakaan. Mutta ihana paasta mamman hoiviin kotiin ja lauantaina ainakin luvassa pikkujouluilua!

Nyt suuntaan kotiin siivoilu ja pakkailu hommiin, etta illalla voin hyvilla mielin suunnata illalliselle! 
Palaillaan ensi kerran luultavasti sitten Suomen puolelta!

Ei kommentteja: