sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Joulupäivä ja Tapsantanssit

Olin tylsistynyt joulupäivänä joten päätin käyttää turhan ajan hiustenlaittoon, ja lopputulos olikin oikein mainio.  Olin joskus vuosia sitten tehnyt saman kampauksen Ennin lakkiaisiin ja ei ole muuten kovin vaikea homma.
Päälle kaivoin äitiltä jumpsuitin, jota onnistuin hieman tuhoamaankin, joten nyt olisi Briteistä etsittävä mammalle uusi rätti. 
 Joulu on nyt ohi ja palataan vielä muutamaan otteeseen niihin tunnelmiin. Joulupäivän iltana suuntasin Katan luokse ja käytiin pyörimässä Ilonassa. Tapsantanssit taas menivät Amarillossa ja Onnelassa ja Jonnakin oli Joensuusta kyläilemässä päivän verran. Melkeinpä kaikki Kuopiokaverit ehdinkin parin viikon vierailuni aikana nähdä, mutta aika loppui kyllä taas ihan kesken. 
 Saavuin eilen Helsinkiin ja täällä vietän loppu lomani kunnes 9.1 palaan takaisin Britteihin. Tänään suunnataan risteilylle pariksi päiväksi ja piipahdetaan Tukholmasssa, ja 2.1 käydään myös Virossa nopealla reissulla. Loppuaika täällä suunnalla meneekin sitten kokeisiin lukiessa ja kouluhommia tehdessä.
Mutta nyt rupean pakkailemaan kamat risteilyä varten ja palaillaan sitten varmaankin Viron reissun jälkeen! 

Ei kommentteja: