perjantai 21. syyskuuta 2012

Off to 2nd year I go!

 Lopulliset tulokset saapuivat viimeinkin tänään ja nyt olenkin virallisesti 2.vuoden opiskelija. Viikko sitten sain jo uudet kurssit tietoon ja lukkarinkin, joten tiesin kyllä jo melkoisella varmuudella että kaikki on läpi, mutta nyt se on sitten ihan virallista. Ensi viikolla pitäisi käydä ilmoittautumassa yliopistolla ja varsinaisesti luennot alkaa 1.10.
Yllä ovatkin tämän vuoden kurssini. 3 syksyllä, 3 keväällä. Pakollisina kursseina ovat: Financial Analysis, Professional Developmeent, Simulated Business Exercise & Understanding Organisations and Human Resource Management. Keväällä saatiin valkata erikoistumislinjamme tutkintoa varten ja minä valitsin markkinoinnin ja kansainvälisen yritystoiminnan. 
Tämä vuosi tulee varmasti olemaan edellistä rankempi, sillä tarkoituksena olisi myös hankkia harjoittelupaikka ensi vuodelle, joka kuulemani mukaan viel erittäin paljon aikaa. Lukkari näyttää kuitenkin suhteellisen hyvältä ja kävinkin läpi koko vuoden ohjelman ja keskimäärin minulla tulee olemaan 10h viikossa. 
Alku innostuksen johdosta luin jo kaikkien kurssien alkumateriaalit. Toivoen innostus jatkuun läpi syksyn.
Tähän hätään ei nyt muuta!

Ei kommentteja: