torstai 6. syyskuuta 2012

Garden day

 Hiljaisuus täältä suunnalta loppuu nyt, sillä saatiin viimein netti toimimaan. Pari viikkoa mennyt mulla ilman puhelinta ja internettiä, mutta onneksi on tv ja seuraa ollut. Asiat alkaa viimein uudessa mökkerössä rullailemaan. Minä, Tammi ja Chas muutettiin lauantaina, Vicky tuli eilen ja muut tulevat vasta kuun lopussa. Ensi viikolla saan olla jopa 4 päivää itsekseni meidän linnassa, tätä odotan innolla! 
Tänään päivä meni netin kanssa taistellessa, mutta ehdittiin jopa pari tuntia nauttia +22 ja auringon paisteesta meidän pihalla! Innostuttiin jopa hieman siistimään meidän puutarhaa. Viikonlopuksi luvattu kanssa upeat kelit ja perjantaina ollaankin suunniteltu rannalle menoa. Lauantaina pidämme pienet tuparit, isommat sitten kun kaikki ollaan paikalla.
Huomenna voisin jopa jakaa kuvia tästä lukaalista, sain eilen nimittäin viimein huoneeni valmiiksi ja ai että tykkään! Mulla on talon paras ja isoin huone, samoin sänky on aivan jättimäinen muihin verrattuna, vaikka kaikilla meillä 10 on parisängyt. 
Mutta aamulla lisää! Nyt unille!

1 kommentti:

P kirjoitti...

Yes, Bella ... Kuulostaa hyvältä! :)