tiistai 17. heinäkuuta 2012

Langoilla jälleen!

Pari viikkoa koti Suomessa, ja siis Kuopiossa on hurahtanut aivan äärettömän nopeasti. Aika on mennyt töissä ja kavereita nähdessä.
Kotona on ollut ihana olla ja harmittaa jo miettiä että täällä enää jäljellä vain kuukausi. Säätkin on olleet tähän mennessä hieman masentavia, lukuunottamassa yhtä Vänärillä maattua päivää. Kamera on pysynyt matkalaukussa, koska uusi objektiivi yhä hankkimatta, mutta Jirkan ollessa viikonlopun Ilosaaressa, onnistuin muutaman kuvan räpsäisemään velipojan kameralla!
 Viikonloppuna oli vapaata ja ehdittiinkin tyttöjen kanssa pyöriä Albatrossissa perjantai ja lauantai. Tulevana viikonloppuna myös ihanasti vapaata niin päästään lauantaina viettämään tyttöjeniltaa ja vaihtamaan melkein koko lukioporukalla kuulumisia piiiiitkästä aikaa!
Tänään on pirkka-isaa onnistanut ja voitin sievoisen summan tuplapotista, ja hyvä tuuri vaan jatkui kun työpaikalla käydessä voitin perjantaipullo arvonnan! 
Hyvillä mielin suuntasinkin pyörimään alennusmyynteihin ja monen viikon ostelu tauon jälkeen löysin Ginasta ihanat farkkushortsit!
 Aivan täydelliset! Nyt Suomeen tullessa otin vain 15kg matkalaukun mukaan, josta tilaa/painoa vei jo läppäri, kamera ja koulukirjat joten vaatevarasto täällä on ollut aika rajallinen. Pari viikkoa olen kulkenut meidän mamman vaatteissa, jossa siis ei ole ollut kyllä valittamista! Enkä viittisi tosin kauheasti ostellakkaan kun ne pitää kuitenkin raahata taas Englantiin ja sieltä joskus taas kai tänne takaisinkin. 
Kohta pitäisi suunnistaa kaupunkiin kahvia juomaan ja sitten yöksi mökille isovanhempia viimein näkemään ja Jonnakin oli sinne itsensä Joensuusta raahannut joten ilomielin sinne uimaan ja saunomaan!
 Heipsralloo ja ihanaa viikon alkua kaikille!

Ei kommentteja: