tiistai 24. heinäkuuta 2012

Hipsheips

Photobucket
Photobucket
  Farkut - H&M
Converset - Journeys(USA)
Neulostoppi - Forever21(USA)
Farkkuliivi - Kirppis/Mango


Photobucket
 Suomeen tulos jälkeen oon löytäny taas jostain energiaa laittaa päälle muutakin kun vaan löllöilyvaatteita. Viimeinen kuukausi meni Englannissa aikalailla vaan salilla käydessä ja kotosalla, niin ei pahemmin tullut vaatekaappiin edes katsottua. Yllä olevat räpsitty viime keskiviikkona kun Jonna kävi pika visiitillä Kuopiossakin ja pyörittiin kaupoissa hetki. Jotain lähti mukaankin jälleen, samoin kuten tänäänkin, mutta niistä lisää myöhemmin.
Photobucket
Shortsit - Kirppis/H&M
Paita - Charlotte Russe(USA)
Huivi - Mamman(veikkaan kovasti kirppistä)
  
 Hurjan hauskasta viikonlopusta viimein selvitty tänään ja töissäkin jo olin. Päivällä suuntasin äidin seuraksi kaupunkiin ennen töihin lähtöä. Suomessa ollessa eleilen tosiaan matkalaukustani + banaanilaatikoistakin pitäisi varastosta löytyä vaatteita ja kenkiä, mutta sinne asti en ole vielä ehtinyt, se on huomisen projekti. Onneksi kuitenkin mammalla on kaikkea kivaa päälle ja jalkaan laitettavaa joten no worries. Sen lisäksi se minulle eilenkin kiikutti kirppikseltä upouudet mustat shortsit, joita olenkin kaipaillut jo jonkin aikaa, ne siis tänää testissa.
Photobucket
 Eteisestä löysinkin jalkaani yhdet äidin converseista ja katsellaan jos se antaisikin minun kiikuttaa nämä Englantiin! Vinks vinks*!!
Photobucket
 Voi juurikasvu sentään...
 Nyt sitä ollaankin lauantaille asti vapaalla töistä, joten ajattelinkin viimein tosissani ruveta lukemaan kokeisiin ja olisihan tuota muutakin hommaa. Pitäisi hoidella pankkiasiat sille mallille että vuokranmaksu Englantiin onnistuisi ja pitäisi ruveta lentojakin ja muuta suunnittelemaan. Alkaa jotenkin käydä aika täälläkin vähiin, sillä jo alle kuukauden päästä pitäisi palata Britteihin. Onnekseni täällä kuitenkin vielä kaikkea kesäkivaa edessä, esim Jirkan valmistujaisjuhlat ja kavereiden kanssa mökkireissua sun muuta! Vielä kun löytäisi aikaa jostain että ehtisi käydä Helsingissä ja Tampereellakin! Tämän viikon suunnitelmissa siis aikataulujen teko!
Mutta nyt unille ja huomenna hommiin!

3 kommenttia:

P kirjoitti...

Voi juurikasvu ... Oot suloinen! :)

Henriikka Huittinen / ADLV Henriikka H. kirjoitti...

Ihku toi sun valkonen paita! Oot huippis ja nyt jo ikävä kaikkia tytsyjä <3

Melli and Bella kirjoitti...

Tulehan muru vielä Kuopioon ennen kun minä lähden pois! <3