maanantai 11. kesäkuuta 2012

Hopean hohtoa

IMG_8630 IMG_8629
Bikinit - Walmart

Täällä suunnalla ikävöidään aurinkoisia päivä! Nytkin ulkona ripeksii... Ja seuraavan 10 päivän sääennuste lupaakin tänne pelkkää sadetta. Yäk! Päivä meni tänään sängyn pohjalla. Eilisestä Summer Ball festarista selvitty melkein ehjänä. Hauskaa oli, mutta alkoholi saa luvan nyt pysyä kaukana minusta seuraavat pari viikkoa. Pitää alkaa pikku hilja pakkailemaan ja muutenkin hoitelemaan pankkijuttuja sun muita ensi vuotta varten. Tasan kolmen viikon kuluttua sitä lennelläänkin jo Suomeen! 
IMG_8632

Pojat ilahdutti tänään minua sushilla kun eivät jaksaneet siivota keittiötä vaikka olivat luvanneet. Toivoen huomenna.
IMG_8490

IMG_8487

Siivoillessa löysin häissä käytetyt korut, jotka Tori osti meille tytöille. Rannakorusta tykkään hurjasti, mutta korvakorut eivät vain ole mun juttu ja eivät ainakaan nuo. Ehkä niille tulee joskus vielä taas käyttöä.
IMG_8494
Kiskoin tänään viimein geelikynnet irti. Yli kuukauden ne pysyivät ja olisivat vielä pysyneetkin mutta alkoivat olla epäkäytännöllisen pitkät. Ostin jenkeistä pari glitteri kynsilakkaa, toinen kynämainen ja niiden avulla pysyivätkin kynnet uuden näköisinä näinkin kauan.
IMG_8482
Häissä kynnet näyttivät tältä. Kaikilla tytöillä oli samanlaiset.
IMG_8492
Englantiin palatessa lakkasin päät hopeaksi.
IMG_8644

Viimeiset pari viikkoa ne näyttivät tältä. Hopea peitti hyvin kynsien kasvun mertkit, ja rajojakaan ei näkynyt ellei tarkemmin tiiraillut. 

Kohta nousen ylös sängyn pohjalta ja lähden pyykkäilemään. Näin maanantain kunniaksi ajattelin hoidella asioita ja pirauttaa Jirkan salikaveriksi! Aloitetaan uusi viikko oikealla jalalla!

 

Ei kommentteja: