keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Back in Bomo

 Palasin tänään takaisin Bournemouthiin Lontoosta. Kävin pyörimässä siellä melkeinpä viikon verran viihdyttäen Soniaa, joka palasikin jo tänään Suomeen. Hauska reissu, mutta ihana oli tulla takaisin pikkukoppiini, tai ajatus oli ihana, kunnes tosiaan pääsin tänne. Pojat nimittäin jättivät minulle tänne mukavan yllätyksen ja päättivät olla siivoamatta keittiötämme ennen lähtöään. Minä pääsen siis kuurailemaan sen ihan itsekseni jos haluan takuuvuokrani takaisin. Turhautti tosiaan ja muutamat kyyneleetkin vuodatin ärsytykseni takia. Nyt jo vähän parempi mieli, ja toivottavasti huominen on parempi päivä.

Lontoossa tuli tehtyä sitä sun tätä. Enimmäkseen kierreltiin ympäriinsä, kun yleensä vierailuni Lontooseen ovat olleet niin lyhyitä ettei mitään ole ehtinyt tekemään. Brick Lane, Portobello Road, Convent Garden ja Camden Town tulivat tutuiksi tällä kertaa, ja pysyttelin erittäin kaukana Oxford Streetistä päiväs aikaan. Lontoo on ihana kaupunki, mutta tulen siellä kyllä aina tosi huono tuuliseksi, se ihmis määrä on nimittäin jotain aivan kauheaa ja porukka kulkee miten tykkää välittämättä muista. No se siitä valituksesta.
Torstaina käytiin Sonian ja Tomin kanssa iltaa viettämässä Punk nimisessä paikassa Sohossa, ja vaikka paikka ei ollutkaan minun tyylinen niin hauska ilta oli!
 Toppi(uusi) - H&M
Hame - Charlotte Russe(USA)
Farkkuliivi - Kirppis
Laukku - Sonian

Objektiivini otti melkoista osumaa Summer Ball:issa ja päätti sano itsensä irti näiden kuvien jälkeen. Oli se ollut melko huonossa kunnossa jo aikaisemmin, joten ei yllättänyt. Pitääpäs ruveta miettimään uuden hankintaa, nimittäin tuolla toisella kuvailusta ei tule mitään kun pitää seisoa kilometrin päässä kohteesta jos haluaa onnistua.
Yritin vissiin päästä tunnelmaan mukaan jo ennen lähtöä.

 Ja päivän piristykseksi:
 En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa kun katsoo tätä... Kivoja nämä fb yllärit. 

UNIA!

Ei kommentteja: