torstai 8. elokuuta 2013

KUULUMISIA!

Pari viikkoa on hurahtanut ohi ihan hirvealla vauhdilla. Luovutimme viime lauantaina opiskelijakamppamme Bournemouthista ja talla hetkella majailen Ryanin vanhempien luona Tunbridge Wellsissa. Suunnitelmat ensi vuoden suhteen alkavat viimein olla selvilla ja koti-Suomeen paasenkin jo ensi viikolla kunhan saisin aikaiseksi varattua lentoni. Suomessa paasenkin sitten olemaan ihan lomalaisena kuukauden ajan kunnes suuntaan kohti aivan uudenlaisia seikkailuja! Tein paatokseni viime viikon lopulla ja lahden syyskuun lopussa kohti Kanarian saaria, tarkemmin Gran Kanarialle Puerto Ricon alueelle jossa tulen viettamaan sitten 10-12kk. Suoritan siella siis pakollisen harjoitteluni joka kuuluu yliopisto kurssiini. Tulen tyoskentelemaan 4 tahden hotelli kylpylassa heidan markkinointi, pr ja tapahtumajarjestys hommien kanssa. Luultavasti ensimmaisen kuukauden tulen kuitenkin viettamaan ihan vain respassa ja tutustuen hotellin ja itseasiassa koko ketjun toimintaan. Olen erittain innoissani tasta mahdollisuudesta, varsinkin kun entinen kamppikseni on myos toissa samalla alueella, tosin eri hotellissa. Tulee olemaan varmaan erittain erilainen ja ihana vuosi, ja vaikka tama ei ollutkaan alkuperainen suunnitelma harjoittelun suhteen niin olen kylla erittain tyytyvainen. Loppupeleissa harjoitteluni tekeminen Briteissa olisi ollut varmaan melko yksinaista, vaikka ehka enemman kurssiini sopivaa. Mutta tulin kuitenkin siihen tulokseen etta tama taitaa olla viimeisia mahdollisuuksiani tehda moisia seikkailuita. Ryan lahtee muutenkin ensi vuoden sisalla omaan seikkailuunsa aloittaen lentajakoulutuksensa, joten Britteissa ei mikaan minua nyt pidattele. Ystavia paasen nakemaan taas sitten viimeisena yliopistovuotenani. Talla hetkella eniten innoissani olen kuitenkin Suomeen menosta jota olen odottanut jo kuukausia! JEI! Mutta pistetaan nyt tahan valiin hieman kuvia parilta viime viikolta. 
 Romper - Forever21
Shortsit - Lindex
Teeppari - Forever21
Toppi - Forever21
Shortsit - Gina Tricot
Ostin tuon pikkuruisen uima-altaan viime vuonna parilla punnalla, mutta olin unohtanut sen olemassa olon aivan kokonaan. Viimeinen viikko talolla menikin aurinkoa ottaessa ja altaassa istuen. 
 Shortsit - HM
Toppi - Lindex
Kavin kolmisen viikkoa sitten Siemensilla haastattelussa taman nakoisena. Ihanaa palautetta sain vaikka paikka ei omalle kohdalleni napsahtanutkaan. 
Housut - Jane Norman
Paita - Gina Tricot
 Uutuuksia vaatekaappiin Hennesilta.
 Vietettiin viime torstaina viimeista rantapaivaa Bournemouthissa! Ikava jo nyt noita maisemia...
 Toppi - Primark (uusi)
Shortsit - Gina Tricot
 Muutto paiva! Tammin kanssa sanottiin hyvasteja kyyneleet silmissa. Neiti valmistuu jo tana vuonna joten yliopistojuttujen merkeissa me ei enaa tavata, mutta ehdottomasti kylla vapaa-ajalla.
 Kaytiin maanantaina Ryanin koko perheen kanssa syomassa Wagamasissa. NAM NAM!
 Toppi - BikBok
Shortsit - Gina Tricot
 Ryanin puppe, Scampi <3
 Tiistaina kaytiin parin tunnin kavelylla ja piknilla laheisella jarvella. Ihanat maisemat, mutta ei ihan Suomen jarvimaiseman veroiset.
 Ryanin siskon pupua on tullut hellittya pari paivaa.
 Eilisen vietin keittiossa kokkaillen Ryanin koko perheelle. Tein taytettyja paprikoita(kahta erilaista silla Ryanin sisko on kasvissyoja), bataattimuusia, kasvisgratiinia, herkkusalaattia, juustokakkua ja hedelmasalaattia. NAM NAM!

1 kommentti:

P kirjoitti...

Olen tosi iloinen sun puolesta! :)

Kuulostaa aivan ihanalta tuo Canaria! :)

Love! <3