maanantai 22. heinäkuuta 2013

Night at the beach

 Hups on mennyt pari viikkoa taas ihan ohi. Saat ovat olleet taalla upeat ja vahan turhankin hyvat. Nyt ulkona ropisee ensimmaista kertaa kolmeen viikkoon ja ukkonenkin jyrisee. Tulin juuri yliopistolta jossa vietin viimeiset 8h valmistautuen huomiseen haastatteluuni. Piti vasata sita varten pieni Powerpoint esitys jonka tekemisessa meni paljon kauemmin kuin odotin. Huomenna siis taas uuteen koitokseen ja hakemaan lisa kokemusta haastatteluiden osalta. Alan kylla nyt olemaan hieman vasynyt taman koko harjoittelupaikka-prosessin kanssa ja toivonkin etta seuraavien muutaman paivan aikana saisinkin kauan odottamiani hyvia uutisia. Eli peukkuja pystyyn Suomen paassa koska haluaisin kovasti paasta kotiin lomailemaan. 
Mutta oli miten oli. Eilen suunnattiin illalla rannalle grillailemaan ja istumaan iltaa. Minulta ilta jai erittain lyhyeksi koska sain miedon "ruokamyrkytyksen" vanhentuneesta alkoholijuomasta. Loppu ilta menikin vessanponttoa halaillen.
2 viikkoa enaa vuokrasoppparia jaljella tassa talossa ja vahan olen haikein mielin, mutta innoissani uusista seikkailuistakin. Katsellaan mita tulevaisuus tuo tullessaan!






1 kommentti:

P kirjoitti...

Lähetin sulle aikanaan niitä Suomi-Business-mestojen nimiä Lontoossa ... ?

Ruoka-bisnes -yhtiöihin sulla voisi olla hyvät saumat!

Ruoka on valtava ja rahakas bisnes!