keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Tammi 21!

 Lauantaina juhlistettiin meilla Tammin synttareita. Neiti halusi teemankin joksi valkkaantui lopulta masquerade. Porukka  oli laittautunut hienoiksi(useimmat) ja maskitkin loytyivat melkein kaikilta. Omani tilasin viikoa aikaisemmin ja hintaa taisi olla 3£. Juhlamekkona toimi hennesilta 2011 ostettu maxi.
 Paikalla oli aikalailla Tammin kotipuolen ystavaporukkaa seka kurssikavereita. Meidan talopoppoosta vaan muutama oli taalla harmillisesti.
 Tammi pisti muita paremmaksi ja osti upouuden juhla mekon joka kustansi yli satasen... Pirkka-Isa sai sydarin kun kuuli hinnasta...
 Synttarilahjana Tammille olin lupautunut hoitamaan ruokapuolen ja kylla tuntui maistuvankin juhlavaelle. Vaansin jopa ekaa kertaa cupcake:tkin.
Ryan sai perjantaina viimein kandinsa palautettua, joten juhlittiin myos sitakin suoritusta samalla!
 Hienostelut puutarhassa loppuivat aamuyosta jolloin alkoikin juhlien disco osuus. Hauskat juhlat ja synttarisankarilla oli ainakin kuulema mahtava ilta, sehan se on tarkeinta!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sun hiukset näyttää kyllä upeilta! :) Värjäsitkö vaan blondivärillä vai käytitkö värinpoistoo tms? Rasittuiko hiukset? Itsellä ois samanlainen projekti suunnitelmissa :)

Melli and Bella kirjoitti...

Kiitos hurjasti! Varjasin ihan vaan blondivarilla. Ostin kaksipakettia jo ihan suoraan, mutta kokeilin ensin yhdella ja tulos oli vahan oranssihtava, joten odotin pari paivaa ja tein saman uusiksi. Kai se olisi aina tukalle parempaa jattaa varjaamatta, mutta ne kylla itse nyt ole huomannut etta varjaaminen oisi rasittanut hiuksia mitenkaan! En oo ikina itse varinpoistoa kotona testannut niin en uskaltanut siihen hommaan lahtea yhtaan. Mutta tsemppia koitokseen! :)

P kirjoitti...

Älä julkaise tätä!

Bella sun kannattaisi miettiä sitä, että käyttäisit ihmisten lempinimiä, ei oikeita nimiä blogissa ... ?

Upeat pöperöt olit laittanut ja mekkosti oli kaunis, kuten sinäkin! :)

Ihanaa kesää! <3