torstai 11. huhtikuuta 2013

Joensuusta terveisiä!

 Saavuttiin eilen Ryanin kanssa Joensuuhun ja täällä kyläilläänkin nyt Jonnan ja Jannen luona huomiseen asti, jolloin toivoen suunnataan takaisin Kuopioon Jonna takapenkillä matkustaen. Viikko vielä Suomivierailua jäljellä, ja aika on mennyt aivan turhan nopeasti.
 Jonna ja Janne on ruokkinut meitä täällä vähän turhankin hyvin. Eilen nautiskeltiin täytettyjä lettuja(+isot pussit namia!) ja tänään sitten kanawokkia(+juustonaksuja). Illaksi suunnataan vielä tätilään saunomaan ja iltapalalle!
Eilen ennen Joensuuhun lähtöä käytiin nauttimassa mummin kokkailuista. Ryan rakastuikin riisipiirakoihin ja mummi ilmeisesti sitten Raiskiin. Otettiinkin sitten mummilta ja papalta auto lainaan ja hurautettiin Joensuuhun. Päätettiin kuitenkin piipahtaa mökilläkin matkalla.
 Mökkitie oli aurattu, mutta siinä se olikin. Ryan möyrikin sitten muutamaan otteeseen lumihangessa kun ei millään suostunut uskomaan että sitä on polviin asti.
 Huomenna meidän olin tarkoitus suunnata Tahkolle viikonlopuksi, mutta suunnitelmat menivät tosin hieman mönkään. Ajateltiin kuitenkin käydä lauantaina ainakin laskemassa. Katsellaan!

Ei kommentteja: