keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Tsädää!

Hengissä ollaan!

Olen näköjään pitänyt sitten parin viikon tauon bloggailusta. Nyt kun minulla alkoi LOMA koulusta niin yritän tykittää tänne enemmän jotain :)

Photobucket

Viime viikkojen aikana on tullut opiskeltua varmaan enemmän kuin koko syksynä yhteensä! Tenttejä on ollut lähes joka perjantai ja tällä viikolla maanantainakin eli luettavaa on riittänyt.
 
Photobucket

Onneksi ystävien kanssa sekoilu piristää arkena mieltä ja pienet tauothan on hyviä :D Miksi ei siis käyttää niitä kauniiden ja erittäin laadukkaiden kuvien ottamiseen!
 
Photobucket

Joskus saatetaan näyttää ihan normaaleilta. Jos kuviin saisi lisättyä äänet niin normaalius haihtuis todennäköisesti hetkessä!
 
Photobucket

Viikonloppuihin on mahtunut edelleen paljon kaikenlaisia hippoja! Nyt ei ole enää kuin kahdet iltamat ennen joulua ja tammikuuksi olen suunnitellut sellaista elämän tervehdyttämis projektia. Sellainen tulisi todella tarpeeseen! Syksyyn on mahtunut aivan mahtavia hetkiä, enkä vaihtaisi yhtäkään hetkeä pois <3
 
Photobucket

Käytiin reilu viikko sitten piipahtamassa Helsingissäkin. Huippu, vaikkakin aivan liian lyhyt reissu, josta tuntuu olevan jo ikuisuus :( Ystäväni ilme kertoo hyvin reissun jälkeisistä fiiliksistä... Ilmassa oli väsymystä, onnellisuutta ja Vauhkis oli juuri ilmoittanut haluavansa ravintolavaunuun kunnes tajusi, ettei meillä ollut yhtään käteistä :(

Tänään tulin pienen mutkan kautta Kuopioon. Käytiin iskän kanssa hakemassa meidän perheen pienimmät Tampereelta kun räkänokat saapuivat Englannista kotiin joulua viettämään. Nyt kotona maha täynnä herkkuja :) Onneksi illalla on tiedossa vielä lenkkeilyä! 

Nyt keskityn makaamaan sohvalla! Huomiseen!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oikein mahtavia kuvia kirppuseni ;D ps. kiitti lenkkiseurasta, tuli hetkellinen olo että pääsi elämään kiinni!

P kirjoitti...

Kiva, että elämä maistuu! :)